Polska Izba Turystyki Młodzieżowej

wilejka

Biuro Turystyki Szkolnej MABA

Biuro Podróży Rego Bis

Szanowni Państwo Członkowie  Polskiej  Izby Turystyki  Młodzieżowej: Uprzejmie informuję, że w dniach od 23-25 listopada br. odbędą się w Warszawie jubileuszowe 25 Międzynarodowe Targi Turystyczne TTWarsaw’2017.  Jubileuszowe Targi zostaną zorganizowane w Pałacu Kultury i Nauki ( a nie w Centrum targowym na ul. Marsa ). Tradycyjnie już - po dobrych doświadczeniach  w latach ubiegłych - Polska Izba Turystyki Młodzieżowej  przygotowuje duże stoisko promocyjne.  Mimo trochę wyższych kosztów stoiska, cenami  pozostawiamy na poziomie  roku ubiegłego i wynoszą:

1/  1800 zł  za ladę narożną ( w tym 2m2 powierzchni wspólnej )
2/  1600 zł  za  całą  metrową  ladę ( w tym 2 m2 powierzchni wspólnej ),
3/   850 zł  za połowę metrowej lady ( w tym 1,5 m2 powierzchni wspólnej ),
4/   600 zł  za 1/3 metrowej lady ( w tym 1 m2 powierzchni wspólnej ),

W cenie  są zawarte: koszty powierzchni stoiska, wyposażenie stoiska, nazwa firmy na fryzie,   jedna karta wstępu na 1/3  metrowej lady,  wpis adresowy firmy w katalogu targowym.

Bardzo bogato zapowiada się program konferencji i seminariów.

Polska Izba Turystyki Młodzieżowej przygotowuje seminarium ( wpisane przez Organizatorów Targów do programu imprezy ) nt. MARKI TURYSTYKI MŁODZIEZOWEJ Szczegółowe informacje w sprawie seminarium przekażemy w terminie późniejszym.
Proszę o  rozważenie udziału  i  przysłanie wstępnego  zgłoszenia   w targach  do 29 maja br.  - e-mailem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.    lub  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.   lub faxem:  22 6428305 i 8498354  lub pocztą  na adres: Polska  Izba  Turystyki  Młodzieżowej,  ul. Mokotowska 14,    00-561 Warszawa.  Płatność za uczestnictwo nastąpi  w  listopadzie  na podstawie wystawionej przez  nas faktury.

Z  pozdrowieniami
Prezes